IKLAN BERBAYAR

 Banner

iklan berbayar

Sunday, February 10, 2013

TIPS USHA AWEK CANTIK

Ape khabar . tajuk aku hari nie adelah Cara nak tackle awek cantik yg korang atau kita sendiri susah nak faham dorang nie

Sebelum aku bagitahu cara-caranya .aku nak kongsi sikit, Cantik adalah di hati bukan di luaran .kalau korang tak faham meh aku terangkan . Nenek aku mungkin dah tua.berkedut.tapi aku rasa dia adalah nenek yang paling cantik sebab .perangai.

Bila disebut cantik Bukan 100% datangnya dari faktor rupa tapi rupa perangai. hehe :)


okay now Cara-caranya | Sebelum tu aku tekankan bahawa semua cara yang aku kasi nie kan .bukan dari pengalaman tapi dari penyilidikkan yg aku buat wahahaha ! .pengalaman aku , aku takleh kongsi sebab aku nyer cara-cara terlampau berkesan hahaha


. Okay korang ternampak sorang awek cantik gila nie kat club/kedai makan/tempat kerja atau lain2 tempat etc..sekali ko pandang dia mmg korang dah gila jatuh cinta |BUNUH DIRI AR KALAU TAK DAPAT NOMBOR DIA| kan contoh la .jgn plak bunuh betol-betol. So lepas korang nampak dia
Ape langkah yg perlu korang buat ?

  1. terus pergi kat dia .gunakan ayat paling power korang " hye u , u tau tak dekat mata u ada bintang yang sangat cantik
  2. Tulis nombor telefon korang kat atas card/tissue/paper dan sedikit note .kasi terus belah tanpa cakap ape-ape !
  3. diam-diam ambil gambar dia .gi jumpa bomoh .biar dia jatuh cinta dengan kau !
Haha .99% aku comfirm takkan menjadi kalau korang buat ape yang aku listkan tu,tapi mungkin perempuan tu lekat kat korang Jika "JIKA" korang nie memang hensem gila la kan ..Jika la kan ! haha

Selalu awek cantik cantik nie selalu sangat dihujani pujian-pujian dan byk gila orang tackle dia nie,kalau dah byk gila orang tackle dia ,macamana korang nak compete ?  so kalau korang hanya lelaki biasa or boleh aku cakap REGULAR DUDE macamana korang nak bangkit dan memenangi hati awek tu??

  1. Lelaki perlu faham faktor realiti, lelaki yg hensem dia 4/10 dapat peluang tipis gila nak dapat awek awek yang cantik mungkin tak dapat langsung.memangla ada couple macam beauty & the beast aku tak cakap tak .sebab aku pun pernah nampak.. tapi tu hanya segelintir je kot
Tak salah pada aku kalau yang tak hensem nie nak usha awek yg cun hot cantik macam Princess haha ,rahsia untuk memikat bukan mengikut kaedah tapi adalah give up  atau dan beralih ke awek lain .jika sasaran pertama korang tak suka korang

Selalunya bila korang cuba mendekati awek yg cantik nie dorang automatic rate korang .dan meletakkan korang nie di level yang macamana .maksud aku level tu .korang nie hensem ke ? tak ke ? . kalau korang bernasib baik selalunya perempuan akan meletakkan level korang tengah-tengah .

kalau dah lucky dia pandang korang pun dengan senyuman .jangan la tercegat macam pakguard. Ape yang patut korang lakukan ! ? Takkan diam kan ! .so ape yang perlu lakukan ! JANGAN MEMALUKAN DIRI SENDIRI. Selalunya ayat terbaik untuk Greet awek awek nie senang je .satu ayat simple . " Hye". kalau korang cuba ayat lain selain "hye" comfirm prempuan tu akan mensubjectkan korang sebagai "Poyo, Perv,Si yeye) dan jangan sesekali menegur sambil membuat lawak .kalau lawak menjadi takpe .kalau tak jadi kan dah malu Hahhaha

kalau ada response ! ajak berbual dengan dia.Jangan beritahu nama korang dulu .Ajak berbual dulu .berbual la pasal tempat sekitar ke ,ape dia buat ke ,bual je ape-ape asalkan dia senang menjawab soalan korang , kalau boleh buat dia lebih banyak tanyer daripada kau,dan Perempuan benci kalau korang banyak tanyer pasal personal life dorang atau macam nak soal siasat dorang.kalau aku kena macam soal siasat aku pun tanak layan .takut tu ahaha nanti kena cop pervert, 

lama korang berbual dah tapi sidia nie tak beritahu nama dia .kira tak properly introduce.korang kena mengalah , kau bitau la nama korang " hye nama Saya Tom . nama awak ? " .so sambung la berbual .tapi jangan berbual panjang .dan langkah paling penting jangan Biar dia tamatkan perbualan tu .biar korang yang tamatkan perbualan tu .beri la alasan . ape pun .ive got something to do ke ape ke .janji korang yang tamatkan .! 

Lepas korang tamatkan perbualan .cuba la korang mintak nombor telefon dia .sesetengah perempuan mungkin cakap tidak ,takkan kasi, mungkin ada yang cakap Untuk ape ? " dan ada gak yang mintak nombor korang dari bagi dia punyer .

JANGAN SESEKALI BAGI NOMBOR KORANG kat dia .Tak Macho haha, try mintak cara baik . kalau dia tanak kasi jugak .jangan memaksa . perempuan selalunya tak suka dipaksa., korang hanya perlu cakap camnie kalau dia tak kasi . , owh its alright .thanx , suka berbual dengan awak tadi.harap jumpa lagi . lepas cakap camtu korang jalan terus.buat tak tahu . aku comfirm dia akan panggil balik korang dan kasi nombor dia kat korang ! 

KAN DAH DAPAT ! TAHNIAH

90% aku bet jadi .sbab aku pernah buat.tapi aku ada cara lagi gentlemen yang aku takleh share ! ahaha..

5 Benda penting berhadapan dengan awek cantik

,Gentlemen,Polite,Kindness,smile,smart,

Thats all haha 
SUMBER RAKAN BLOGGER

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

VIDEO LAWAK

najib dimalukan depan psy gangnam style

KITE MENANG LAGU BOLA HARIMAU SELATAN

VIDEO LAWAK:-Jozan Versi Jepun - Lawak Habis !!

VIDEO LAWAK:-Maharaja Lawak mega - Minggu 6 - Shiro

VIDEO LAWAK:-Maharaja Lawak mega Minggu-6 Jambu + SPECIAL Gift!! ❤❤❤❤

VIDEO LAWAK:-MAHARAJA LAWAK MINGGU 11 [ SEPAH - 1 ] 4/12

VIDEO LAWAK:-GELAK PECAH URAT KENTOT

VIDEO LAWAK:-Koleksi Johan Raja Lawak tiru watak artis

LAGU

LAGU:-Anak Kampung - Jimmy Palikat (Versi 2011 With Lirik)

LAGU:-Anak Kampung Versi Jawapan Dari Perempuan.mp4

LAGU:-CARTA HATI - Najwa Latif (OFFICIAL MV - HD)

LAGU:-Dadali - Disaat Aku Mencintaimu

LAGU:-ST12-JANGAN PERNAH BERUBAH (original clip)

LAGU:-Patah Seribu - Shila Amzah (Original Studio chords and lyrics.wmv)

MOVIE

MOVIE :-sepah the movie 2012

MOVIE:-TELEMOVIE: Patah Seribu (2012)

MOVIE:-OMBAK RINDU FULL MOVIE

MOVIE:-SUATU MALAM KUBUR BERASAP FULL MOVIE

MOVIE:-Johan Raja Lawak as Ah Cai at Spore Expo

VIDEO SEX

VIDEO SEX:-penari sex ghairah

VIDEO SEX:-budak sekolah bodoh main bwah pondok