IKLAN BERBAYAR

 Banner

iklan berbayar

Wednesday, March 6, 2013

kisah seorang pengemis jalanan (aku yg dulu bukanlah yg sekarang)

assalamualaikum...sahabat2 sihat ke? lama gua x tulis kat blog gua ni.rasa rindu pulak.tpi gua xtau nk tulis apa,xde citer yg berapa nk menarik!! semua blog citer yg sama tentang serangan kat lahad datu..gua nk buat citer lain la kat blog gua...hahahaha....ok seblom tu gua tertarik 1 citer dari seberang ni,jiran kite dri indonesia,kisah seorang pengemis jalanan,yg buat gua rasa terharu,kisah ni gua pendek kan la eh...buat semua pembaca.gua pon bkn pandai nk karang2 ayat ni.apa yg gua fikir best gua taip jer la eh...hehehehe.ok  gua ada tgk 1 video dri youtube yg buat gua rasa nk tulis kt blog gua,kisah seorang budak lki yg sangat simpati perjanan idup bdk tu di bandar besar di indonesia.dia seorang bdk yg kenal erti kehidupan sebenar untuk mmbantu keluarga beliau.dari seorang budak pengemis jalanan sekarang dah jadi popular dri bakat yg dikurniakan oleh allah.gua share video2 dari youtube untuk tontonan semua,lihat video kat bawah ni:-                

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

VIDEO LAWAK

najib dimalukan depan psy gangnam style

KITE MENANG LAGU BOLA HARIMAU SELATAN

VIDEO LAWAK:-Jozan Versi Jepun - Lawak Habis !!

VIDEO LAWAK:-Maharaja Lawak mega - Minggu 6 - Shiro

VIDEO LAWAK:-Maharaja Lawak mega Minggu-6 Jambu + SPECIAL Gift!! ❤❤❤❤

VIDEO LAWAK:-MAHARAJA LAWAK MINGGU 11 [ SEPAH - 1 ] 4/12

VIDEO LAWAK:-GELAK PECAH URAT KENTOT

VIDEO LAWAK:-Koleksi Johan Raja Lawak tiru watak artis

LAGU

LAGU:-Anak Kampung - Jimmy Palikat (Versi 2011 With Lirik)

LAGU:-Anak Kampung Versi Jawapan Dari Perempuan.mp4

LAGU:-CARTA HATI - Najwa Latif (OFFICIAL MV - HD)

LAGU:-Dadali - Disaat Aku Mencintaimu

LAGU:-ST12-JANGAN PERNAH BERUBAH (original clip)

LAGU:-Patah Seribu - Shila Amzah (Original Studio chords and lyrics.wmv)

MOVIE

MOVIE :-sepah the movie 2012

MOVIE:-TELEMOVIE: Patah Seribu (2012)

MOVIE:-OMBAK RINDU FULL MOVIE

MOVIE:-SUATU MALAM KUBUR BERASAP FULL MOVIE

MOVIE:-Johan Raja Lawak as Ah Cai at Spore Expo

VIDEO SEX

VIDEO SEX:-penari sex ghairah

VIDEO SEX:-budak sekolah bodoh main bwah pondok